På gång

Repris på vår populära kördag med Simon Ljungman 7 april

Det var ett stort tryck på vår kördag med Simon Ljungman, vilket resulterade i att vi hade en lång kölista på sångare som ville komma med. För att ge de som inte fick plats första gången en chans att också få sjunga med Simon Ljungman, så kör vi nu en repris på dagen. Det bir den 7 april i Skara och det finns även denna gång ett flerstämmigt spår och ett enstämmigt spår. Inbjudan med länkar för att anmäla sig har skickats ut till våra medlemskörer.

Musiklägret Rejoice 17-20 juni

Musiklägret Rejoic hålls 17-20 juni på Hjo folkhögskola då barn och ungdomar födda 2009 eller tidigare är välkomna! Lägret arrangeras av Svenska Kyrkans Unga i Skara stift i samarbete med vårt kyrkosångsförbund. Musikledare är Gergana Andersson och Karin Marcusson. Mer info och anmälningsformulär hittar ni här. Ev frågor besvaras av stiftskonsulent Johannes Fransson, 0511-262 15.

Ljungskile körvecka 6-12 augusti

Ljungskile körvecka är en kurs som vänder sig till körsångare och körledare/dirigenter och andra intresserade. Kursen innehåller, förutom mycket körsång, även röstvård och dirigering. Man anmäler sig antingen som körsångare eller dirigent. Läs mer på vår kurssida här.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.