På gång

Vi startar en stiftsungdomskör!

Är du mellan 15 och 25 år och har körvana men vill ha en extra utmaning, då har du möjlighet att ansöka om medlemskap i vår nya stiftsungdomskör. Det blir en upptaktsdag den 19 maj. Ni kan läsa mer i vår broschyr här. Här hittar ni ansökningsformulär: https://goo.gl/forms/yrFlAD2RyQWTqMF63.

Musiklägret Rejoice 17-20 juni

Musiklägret Rejoic hålls 17-20 juni på Hjo folkhögskola då barn och ungdomar födda 2009 eller tidigare är välkomna! Lägret arrangeras av Svenska Kyrkans Unga i Skara stift i samarbete med vårt kyrkosångsförbund. Musikledare är Gergana Andersson och Karin Marcusson. Mer info och anmälningsformulär hittar ni här. Ev frågor besvaras av stiftskonsulent Johannes Fransson, 0511-262 15.

Ljungskile körvecka 6-12 augusti

Ljungskile körvecka är en kurs som vänder sig till körsångare och körledare/dirigenter och andra intresserade. Kursen innehåller, förutom mycket körsång, även röstvård och dirigering. Man anmäler sig antingen som körsångare eller dirigent. Läs mer på vår kurssida här.

Gospeldag 6 oktober

Den 6 oktober är det dags för vår gospeldag i Fredriksbergskyrkan i Falköping. Inbjudan kommer skickas ut till våra medlemskörer under vecka 24. Välkomna att läsa lite mer här!