Verksamhet

Vårt förbund har ett antal årligen återkommande aktiviteter som vi emellanåt kompletterar med andra aktiviteter. Det handlar framför allt om
* Våga-sjunga-dag (i januari)
* Ungdomskörhelg (i februari-mars)
* Årsmöte (i mars)
* Musikläger för barn och ungdomar (i juni)
* Lungskile körvecka - dirigent- och rösvårdskurs (i juli-augusti)
* Gospeldag (i oktober)
* Barnkördag (i november)
* Förbundskördag
 

Vårt årsmöte blir den 10 mars i Larv. Förutom årsmötesförhandlingar så får vi sjunga med och lyssna på domkyrkoorganist Reibjörn Carlshamre på temat "Bejaka din inre tonsättare”. Vi bjuder på lunch. Inbjudan har skickats ut till våra medlemskörer. 

Vår kördag medSimon Ljungman blev populär och det var flera intresserade körer som inte fick plats. Vi kör alltså en repris på kördagen den 7 april och den blir i Skara den här gången. Inbjudan har skickats ut till våra medlemskörer.


Alla barn- och ungdomsaktiviteter som vårt förbund står bakom, arrangeras av Svenska Kyrkans Unga i Skara Stift med oss som medarrangörer. Ni kan läsa mer om dessa aktiviteter under länken till vänster, på deras hemsida samt i deras nyhetsbrev "Kanalen".

Vi lägger löpande ut information om våra aktiviteter här på hemsidorna samt skickar även ut inbjudan till alla våra medlemskörer. Har ni några frågor om vår verksamhet så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss. Använd gärna kontaktformuläret (länk i menyn ovan) alternativt kontakta informatör Gunilla Jacobsson, 073-8326903.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.