Gospeldag - inspirationsdag för körsångare och körledare - 7 oktober 2017

2017 års gospeldag hölls den 7 oktober i Fredriksbergskyrkan i Falköping. Med oss hade vi som vanligt de otroligt duktiga och inspirerande ledarna Anki och Magnus Spångberg från Örebro. Gästartist var Frank Ådahl, från bl.a. Edin-Ådahl. Dagen vände sig framför allt till alla våra anslutna gospelkörer men även andra intresserade medlemmar. Det blev en fantastiskt härlig och inspirerande dag för alla som tycker om gospel!

Frank Ådahl

Dagen började kl. 10.00 och man övade sångerna med avbrott för lunch. Vid den avslutande gospelgudstjänst var det som vanligt fullsatt i kyrkan. Alla deltagare verkade nöjda med dagen och vi hälsar er välkomna tillbaka nästa år.

Gospeldag