Vårt kyrkosångsförbund har startat en stiftsungdomskör!

2018 startade vi i Skara stifts kyrkosångsförbund en stiftsungdomskör. Till Skara stiftsungdomskör (STUK) är ungdomar mellan 15 och 25 år och har körvana välkomna. Det är tänkt att kören ska ge deltagarna en extra utmaning som ett konplement till kören på hemmaplan. Ni hittar en broschyr om STUK här som ni gärna får använda.

Skara kyrkosångsförbunds stiftsungdomskörFoto från en av körens övningar.

Övningstillfällen
STUK träffas två helger per termin. Vi träffas redan på fredag kväll och förutom körövningar under hela helgen så blir det en musikgudstjäns på lördag kväll samt att vi medverkar i högmässan på söndagen.

Kommande datum är:

• 17-19 april 2020 (plats meddelas senare)

Repertoar

Repertoaren är företrädesvis klassisk för blandad kör. Förutom en massa härlig kör­sång kommer du också regelbundet få coachning av en sångpedagog i samband med projekthelgerna. Här kan du lyssna på oss!

Ansökan
Du söker genom rekommendation av din körledare eller tidigare körledare och anmäler dig i denna länk.

Det finns även möjlighet att träffas för en enkel audition. När vi träffas lyssnar vi igenom alla röster för att få bästa stämfördelning.

Det kostar inget att vara med i STUK, mer än att du behöver stå för dina resor till och från övningshelgerna.

Ring, maila eller sms:a någon av förbundsdirigenterna:

Välkommen!

Inställningar för samtycke