Årsmöte

Skara stifts kyrkosångsförbunds årsmöte hålls i mars varje år. Vi försöker lägga årsmötet ute hos någon av våra anslutna körer. Ibland ordnar vi även någon programpunkt utöver årsmötesförhandlingarna, vilket kan vara en föreläsare, någon sång-/musikpedagog eller liknande. Vill ni ha besök av oss och hjälpa till att arrangera vårt årsmöte så får ni gärna höra av er.

Årsmöte 26 april 2021

Den 26 april 2021, kl 18.00, håller vi ett digitalt årsmöte. Inbjudan har skickats ut till våra medlemskörer. Varmt välkomna!

ÅRSMÖTE 14 MARS 2020 - REFERAT

Den 14 mars genomförde vi vårt årsmöte. P.g.a. corona-pandemin så var det många som inte vågade delta så vi fick många avhopp tyvärr men tyckte att det var lika bra att genomföra det. Vi hade ju lokaler där det fanns gott om plats. Vi var i alla fall ca 25-30 personer som träffades. Vi fick en trevlig morgonbön i Skara domkyrka då Åsa och Erik Nyberg underhöll med fin sång och musik.

Erik och Åsa Nyberg

Efter morgonbönen tog årsmötesförhandlingarna vid i Mariasalen. Det blev inga stora förändringar i styrelsen och Emanuel Carlsson sitter kvar som ordförande. Ni kan se hela styrelsen här. Efter årsmötesförhandlingarna skulle vi haft besök av en sångpedagog men hade avbokat den för säkerhets skull. Vi avslutade alltså dagen med att äta lunch tillsammans i Mariasalen, diskuterade kommande verksamhet och hade trevligt tillsammans.