På gång

Musikläger & barnkördag - inställt men ev blir det en endags-aktivitet

Det kombinerade musikläger och barnkördag på Hjo folkhögskola i november är tillsvidare satt på "paus". Svenska kyrkans unga i Skara stift (som vi har detta samarrangemang med) håller på att planera någon form av endags-aktivitet i musikens tecken. Vi återkommer när vi vet mer. Du kan också följa vad som händer på Svenska kyrkans ungas hemsida här!

Våra vuxen-aktiviteter är tills vidare inställda p.g.a. de råd/föreskrifter som folkhälsomyndighetens gett ut  med anledning av corona-pandemin.

I dagsläget inväntar vi de råd angående körsång som ska komma från Folkhälsomyndigheten inom kort. Om ni har funderingar vad gäller körsång och hur ni ska planera inför höstens körövningar, så hittar ni några länkar här så länge: