På gång

Årsmöte 26 april 2021

Den 26 april 2021 håller vi vårt årsmöte digitalt med start kl 18.00. Inbjudan har skickats ut till våra medlemskörer. Varmt välkomna!

Ungdomskörhelg och musikläger för barn och ungdomar

Svenska kyrkans unga i Skara stift (som vi har samarrangemang med vad gäller barn och ungdomsaktiviteter) planerar att genomföra en ungdomskörhelg (17-18 april) och ett musikläger  uppdelat på två tillfällen för att få färre deltagare/tillfälle (13-14 juni och 15-16 juni). Du får följa vad som händer för respektive aktivitet på Svenska kyrkans ungas hemsida här (och se ifall de kommer att kunna genomföras eller inte)!

Våra övriga vuxen-aktiviteter är tills vidare inställda p.g.a. rådande corona-pandemin.

I dagsläget så planerar vi inga vuxenaktiviteter inom vårt kyrkosångsförbund. Om ni har funderingar vad gäller körsång och pandemin, så hittar ni några länkar här: