Nyheter

I veckan har vår styrelse tagit beslutet att ställa in Ljungskile körvecka! Tråkigt men nödvändigt med tanke på Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Ni är hjärtligt välkomna vecka 31 år 2021! Då räknar vi med att få arrangera vår körvecka igen!

Det musikläger för ungdomar som skulle genomförts på Hjo folkhögskola juni inställt p.g.a. corona-pandemin!

2020-01-14

Välkomna på årsmöte i vårt kyrkosångsförbund den 14 mars!

Kallelse kommer att skickas ut till våra medlemskörer inom kort.

Den 25 och 26 januari 2020 anordnar vi två förbundskördagar med Hans Kennemark och Irma Schultz. Det blir två likadana tillfällen för att fler ska få möjlighet att vara med. 25 januari är det i Vänersborg och 26 januari i Falköping. Välkomna!

Den 16 mars hälsas alla medlemskörer i vårt kyrkosångsförbund välkomna till årsmöte som i år hålls i Varnhem. Förutom årsmötesförhandlingar så får vi en visning av Kata gård av arkeolog Maria Vretemark och en sångstund med sångpedagog Johanna Ek. Inbjudan har skickats ut til...